11-11 Merhaba anneler 26.haftayız sabahları erken saatlerde bebeğim aşırı hareketli üst üste hiç durmadan uzun süre vuruyor sizde durumlar Nası bu durum normal mi sizce ♥️
Cerenvebebisi-01 11-11 ya aynı bizimkide öyle bir sabah birde akşam öyle kıpır kıpır ama gün içinde uyuyir galiba çıt yok 😂🙏
Birsen56 27 +1olduk benimde öyle bazennuyanıkşar bazen uyuyorlar aç olduğumda bazen vıruyorlar balık gibi imde yüzüyorlar sanki bazen çıtları çıkmıyo yane kıpırdamamasından daha iyi nilemedim
Elff0 11-11 bende 26yım hiç hissetmiyorum gibi ama kontrollerde sağlığı yerinde çok şükür anlam veremedim🥲
ilkgozagrim__ Benimkide hiç durmuyoo normal gayettt aman sağlıklı olsunlar da hareket etsinler kuzu 26+3 olduk bizde
Sydnrrr Bugün 26 haftalık oldum aynı şekilde olan var mı diye girdim az hareket etse başka türlü çok hareket etse başka türlü anne olmak zor 😂 😻
11-11 Sydnrrr gerçekten ya hareket etmese pıt pıt vururuz etse niye bu kadar çok hareket ediyor böyle böyle sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah 🥰♥️