Mervenin Selamlar öncelikle dün akşamdan beri bebeğimin hareketlerini karnımın altında kasık çizgimde hisseyorum normalmi sizce bu durum? Yaşayan varmı?
Irmakdkm Mervenin zaten o sıralarda kasık kısmında olmuyo mu bebek 20+3 olcaz bende orda hissediyorum göbek deliği altında
Eebruylmz Mervenin şuan rahmin bile daha göbek deliği hizasına yeni gelmişken yukarda oynamaması çok normal canım... Ben 23 haftalık hamileyim yeni yeni üstlere vuruyor oda çok nadir :) sorun sıkıntı yok. Kasıklarda oynaması normal olanı...
hohomoromu Mervenin biraz daha büyüyene kadar genelıkle kasıklarda hıssedılıyor ılerleyen haftalarda yukarı çıkar
senayck Mervenin 20+6yim az hissediyorum o da baya kasıklarda hissediliyo birde dün detaylıya girdim doktor ultrasonda bakarken de hep kasıklara indi görmek icin
Mervenin Irmakdkm bu zamanlarda göbek deliği çevresinde olması lazmgöbek deliğinizin hemen altındaysa sıkıntı yok benmki baa aşada
Irmakdkm Mervenin canım çok nadir orda hissediyorum sağ kasık ve sol kasıkta pıt pıt atıyo ve doktor bişey demedim ultrasonda
Mervenin 17 18. Haftadan beri hissediyorm hareketleri nerdeyse bukadar aşada hissetmemiştim hiç ebe bir arkadaşımda sıkıntı ola bilceğini söyledi o yüzden korktum 22+1 haftalığız🤭🙄
Mervenin senayck ben detaylıya girdiğimde yukarda hissediyordum ilk defa böyle olunca korktum aslında bugün birde yoruldm çok yürüdüm ve ayakta kaldm ondan mı acaba dedim
Myhoney Mervenin tam sağ kasıgımda 25 olduk hala orda baş alağı durdugunu varsayarsan ayakları oraua denk geliıo.dr normal dedi