naneliseker_ IKRAM_01 ilk kalkış iyiydi. Sonraları çok canımı yaktı ama dayanılmayacak gibi olmadı ağrı kesici verdiler hep
Nunu20 naneliseker_ Allaha şükür kavuşmuşsun bebeyine Allah bizede nasip etsin her agri aci sanci stres kucagina aldigin an son buldu dimi 🙃🤗
minik_kurabiyeee naneliseker_ iyi yapmışsın canım her ihtimale karşı kal sen kurtardın darısı bana inşallah 😂 şekerini hiç ölçüyorlar mı
066 naneliseker_ ben eve geçtim ağrılarım var gogusum yara oldu yaa acıdan sadece emzırıp veriyorum çocuğu ya
naneliseker_ minik_kurabiyeee 2 kere ölçütüler, açlık 104 tokluk 130 du dahada ölcme olmadı. Bebisin ölçüldü normal dediler.
naneliseker_ 066 senin sütün gelmiş bende hiç yok 1 hafta sadece olmasa bile emzir dedi. Mama veriyorum kuzum. Ağrılar ne tarzda bende sancı degilde dikiş ağrısı yanma var.
066 naneliseker_ canım büyük tuvsletıne. Cıkabıldınmı aşırı gazım var ve çıkamadım ben fenayım kalkıp otururken falan ağrıyor benım çok fazla gülerken konuşurken falan
minik_kurabiyeee naneliseker_ hoşafa göre çok iyi o zaman bugün kadın doğum doktorum bana kalıcı dedi şekere ya moralim bozuldu