Busenazzzzzz Uyumayan arkadaşlar var mı ?? Az önce uykudan karın ağrısıyla uyandım günlük pedim kan olmuştu. Lavaboda da bi süre kan geldi nişan mı bu yoksa başka bi şey mi bugün bebeğim as hareket etmişti
Premsesko Busenazzzzzz Nişan da olabilir başka sıkıntılı bir durumda bence önce acile gidin plesentada vs sorun olduysa beklemeye gelmez
Melek2552 Busenazzzzzz bence bı acile gidin benim bildiğim nişan bu kadar çok gelmez yani sizin dediğiniz gibi pedi doldurup lavaboya akacak kadar en azından bende öyle olmadı yanlış yönlendirmek istemem tabi
MrsyLmz Busenazzzzzz ozel takipli doktorun varsa ara hemen bilgi ver. Eger yoksa lütfen acile gidin. Dediginiz kadar kan miktari varsaa bir muayene olmaniz gerekebilir.
SenaBM Busenazzzzzz az önce doğum başladığını nasıl anlarız diye bir video izlemiştim. Mukus tıkacı yani nişan gelmesi, su gelmesi ve sancı diyordu. Nişan için pembemsi sıvı diyordu. 24 saat içinde doğum gerçekleşiyormuş bu 3ü yaşandığında🥶🥶 bebiş yolda sanırım sizinde 😛
Melek2552 Busenazzzzzz En sağlıklı sonuç için bi doktora gitmenizi öneririm dediğiniz yoğunlukta bir kanama normal olmayabilir belkide doğum başlamıştır
xxR4bia Busenazzzzzz kırmızı kan pek de iyi bişey değil bildiğim kadarıyla, plesanta ile ilgili bi aksilik olabilir vakit kaybetmeden acile gitmelisiniz umarım gitmişsinizdir
neanladinyurdagull Busenazzzzzz hastaneye gitmelisiniz kan nişan değildir tehlikeli durum nişan tıkaç şeklinde olur