Gebelik için bazen bakıyorum bu uygulamaya bazen mutsuz olan sıkıntı yaşıyan insanların mesajlarını görünce onlar için üzülüyorum bide mutlu olmanın nasıl mümkün olduğunu öğrendim bunu sizinle paylaşmak istedim unutmayın sizden bir şey beklemeyen insanları hep dinleyin çok mutsuz bir insandım hep sıkıntı yaşardım hayatta hiç bir şey istediğim gibi gitmezdi hep ağlardım bir gün bana bir dua var yaparsan hayatın değişicek kim yaparsa hayatı değişiyor mutluluktan ağlamak ister misin dediler bnde onlara deli olduklarını söyledim inanmadım öyle bir şey mümkün mü bir dua edicem ibadet etmeyen biriyim vs snra bir gün dedim ki yapıyım yaptım inanarak içten bir hafta snra duamın kabul olduğunu anladım ve o gün den sonra hayatım bir den değişti ve mutluluktan gerçekten ağladım ve herkese ben mutluyum dedim onlara söyledim sana demedik mi dediler evet dedim deli olan benim dedim inşallah bu mesajımı okuyup sizde yaparsınız. Ne kaybedersiniz ki mutlu olmanızı istiyorum çok dualarınız kabul olucak ne isterseniz olucak Allah bu duadan snra duaları geri çevirmicek ama sadece önce bu duayı yapın kalpten sabredip bekleyin gün içinde mutlaka yapın nerede olursanız olun elinizi açın yapın ( Dua) Allah’ım İbrahim As gibi bende yaşarken sana ruhumu kavuşturmayı diliyorum sana teslim olmak istiyorum sevdiğin dostların gibi dostluğuna kabul eyle amin)