Fatmaozturk Hanımlar merhaba 30 haftalik hamileyim 15 kilo aldım bacaklarımda catlamadik yer kalmadi nerdeyse krem yağ sürüyorum ama hala aynı bunlar hiçbir şekilde geçmez mi bı çözüm bulan var mı ????
xhbgns Fatmaozturk Eğer genetikse ne yaparsanız yapın yine de çatlıyor maalesef bol bol su tüketmeye ve hareket etmeye çalışın nemlendirmeye ekstra olarak tabii
Snsyda Fatmaozturk benimde öyle tüm üst bacak ve alt arka bacağım komple çatladı. Biri jiletle çizmiş gibi
xhbgns Fatmaozturk @Dnmzzeda Doğum sonrası geçmiyor sadece biraz küçülüyorlar o da göbek küçüldüğü için ben 2 hafta önceye kadar hiç çatlamamışken ve daha da düzenli krem kullanırken bir baktım aa alt taraflar çatlmaya başladı ne yapsam da çatlıyor o yüzen boş verdim şu an 😂 Gebelik bittikten sonra kuru fırçalama yapıp çatlak için tedaviler var medikal olan derin çatlak olmadan (kırmızıdan beyaza dönmeden) tedavi edilebiliyor onlara bakacağım
xhbgns Dnmzzeda Ben açık bırakıyorum çünkü örttüğünüzde sürdüğünüz kremi emiyor istemsizce o yüzden göbüş emene kadar örtmüyorum