ilknurbzkrtt-58 Gebze de detaylı ultrasyon yaptırıp memnun kalan varmı ve ücret ne kadar yardımcı olabilirmisiniz
isum ilknurbzkrtt-58 gebze medical parkta yaptırdım, kadındı , adını unuttum mavi gözlü sarışın 2500 dü, memnun kaldım
ilknurbzkrtt-58 sariniz13 Yüzyıl ceyhun ateş ama yüzyılda çok pahalı hani daha uyguna yaptıran varmı diye merak ettim açıkçası
gmz10 ela1906 ben de haftaya yaptıracağım, ama bana telefonda 3500 tl dediler🤔muayene ücreti de ekliyorlar mı ayrı olarak
Esra1404 ela1906 merhabalar ben de Gebze’de doktor arayisindayim mine hanimi önerir misiniz acaba memnun musunuz rica etsem dönüş yapabilir misiniz
qusel ilknurbzkrtt-58 ne kadar süre baktılar renkli foto vs verdiler mi ve verdiler mi en önemlisi yeterince ilgilendiler mj
ilknurbzkrtt-58 qusel ben memnun kaldım yaklaşık 25-30 dk ya yakın bakıldı bir sorum görülmedi çok şükür herşey temiz çıktı evet renkli ultrasyonda veriliyo ben memnun kaldım açıkçası bayan bir doktordu güzel ilgilenildi
Alpsmommm ilknurbzkrtt-58 merhaba benimde randevum öğlen 2 de Cd falan veriyolar mı yoksa sadece ultrason kağıdı mı veriyolar renkli