Baysalcennet Arkaşlar ilk defa resim yükledim sorun olmazsa burda 10+4 falandı yarın 12+1 olucaz inşallah gösterir sizinde tahminlerinizi bekliyorum
Baysalcennet bbaby44 evet Can’ım küçük ama öle işte tahmin doktorumuz 10+4 biz sormadan fikrini sölemişti sizdende öle fikir almak istedim 😀
Aysemm44 Baysalcennet Cnm karadenizlimisin sanki o uzun şey burnumu bana mı öyle geldi ahahah ilk gözüme o çarptı inş burun değildir 😂😂😂
Baysalcennet Aysemm44 Değilim canım 😀 Ben göremedim ama öle ise atta olur karın yiğitte olur burun dersek erkek ile özdeştir biliriz 😀☺
Baysalcennet Aysemm44 Aynen yarın gıdıcez nasip olursa 12+1 eğer erkekse gösterir muhtemel yazarım ilk çocuğunda erkek o göstermişti bakalım
Baysalcennet Kubra-00 Valla canım ya piskolojik men oğlum olduğu için kız hissediyorum istediğim için yada gerçekten kız öle hissediyorum bakalım
Aysemm44 Baysalcennet Bana 13+3 erkek dedi 18+5 kız dedi inş gösteriri kendini hayırlı evlat olsunda kız erkek fark etmez herkez sağlıklı şekilde kucağına alır inşallah
Baysalcennet Kızlar 12+2 olmuşuz ikili tarama ultrason da iyi çıktı şükür kan verdim bakalım 1 haftaya çıkcak bu arada kız gibi dedi daha bidakine belli olur