senadaggec 25 haftalık hamileyim kızım olacak ilişki sonrası süt kesiği gibi akıntı yaşadım ilişki sırasındada oldu mantar enfeksiyonu büyük ihtimal hiç başınıza geldimiiii?🥲🥲
Kuzeyozum senadaggec benimde var ilişkide olmadı ama fitil kullandım geçti 1 ay sonra tekrar oldu şuan tekrar fitil kullanıyorum
Asyaeylul2816 senadaggec oho çok her hamilelikte 2-3ayındnansnra başlayıp doğum sonlansana kadar devam ediyor bende anlamıyorum ilaç krem fitil kullanmama rağmen geçmeyen bir illet 🥹🥹inşallah siz şifasını bulursunuz bana biraz nioli yapı fayda verdi
scucer senadaggec Maalesef 🥲 2. Kez vagi hex kullanıyorum suanda da yarin son umarim bir daha kullanmak zorunda kalmam .. hayattan bezdirdi beni akintisi kasintisi idrar yolu saniliyordu basta o yuzden korkmustum baya çünkü idrar yollari daha onemliymis bunun bebsege zarari yokmus cok sukur
MrsyLmz senadaggec gebeligin 9ncu haftasindan beri cekiyorum. 39+1 deyim hala devam ediyor🥲 ne yaparsak yapalım kisa sureli etkili oldu sinra tekrarladi. Bununla yasamaya alistim , sali doğumun var kismetse vajinal flora normale dondugunde gececektir 🙏