mrp2023 Kızlar zaman hiç geçmiyor her ay yumurtlama günü takibi sonra gebelik testi negatif ve adet… 4 aydır döngü bu şekilde
Ceydametee mrp2023 bende 22 aralik regl oldum 1 ocaktan beri yaptık gebelik testi aldım ama hiç çizgi çıkmadı kan versemmi bilmiyorum
emirtimr1 mrp2023 inanın bende gebe kalmadan önce öyleydi hep negatif somuçlar.. hatta buraya şüphelenip yazdığımda olmuştu. folik asit kullanmaya başladıktan sonra gebe kaldım. ve öğrendiğimde çok küçüktü rabbim nasip etsin seni çok iyi hissediyorum ..💜
Heycanlianne_41 mrp2023 Yumurtlama günü adetin başlangıcından sonra 14.gün hep aynı net mi başında veya sonunda da olabiliyor mu
Furqane2002 mrp2023 Hamilelik düşünüyorsan kafana çok takma her ay hamileyim diye bekleme işitdiyime göre piskoloji baskı oluyo akışına bırak
Neva_aydn Ceydametee bende aynen öyle az önce de test yaptım negatif 😓 20 ocak bat bekliycem inşallah adet olmam ama olucakmisim gibime geliyor
mrp2023 Ceydametee çizgi çıkmadıysa kandada çıkmıyor denedim onuda ben geçtiğimiz aylarda, tavsiyem idrar testi yapacaksanız 2-3 testiniz olsun pozitif çıkarsa bi testle daha onu teyit edin sonra kan verin
mrp2023 emirtimr1 emirtimr1 amin teşekkür ederim 🙏🏻 bende 3 aydır kullanıyorum folik asit medicana Ataşehir hastanesine gittim bi sorun yok dedi ovülasyon testini önermedi
bebegimibekliyorum__ Heycanlianne_41 tabi olabilir bazı kadınlar hemen adetten sonra olur bazıları bat a 3-4 gün kala olur her ay da değişebilir bu durum
mrp2023 Heycanlianne_41 değişiyor herkesin ayrı doktor haftada 2-3 gün ilişki önerdi çok kafaya takma dedi
mrp2023 Furqane2002 evet haklısınız ama insanın elinde değil :( ben bide 4 aydır istiyorum başkaları kaç yıldır bekleyen var rabbim sabırlar versin inşallah kimsenin kucağı boş Kalmasın
Sedef0 Merhaba 7 ocak regl olmam gerekiyordu olmadım cuma günü kan verdim negatif ve hala olmadım gecikmenin 8.günü bugün nedeni nedir
mrp2023 Sedef0 stres çok büyük etken bence adet olamamada, kafanıza takmayın isterseniz birde bi kadın doğumdan randevü alın düzensizliğiniz varsa bi kontrol eder
Hatice_11 mrp2023 3 gün sonra bitiyor inşallah . ovulasyon deneyeceğim inşallah en kısa zamanda sevinçli haberler alırız kuzum 🌸🙏
Sedef0 mrp2023 stres veya kafaya taktığım herhangi bir durum aksine her şey çok güzel ama hiç düzensizliğimde olmazdı
Hatice_11 mrp2023 nedeni nedir .? Çevremde ovulasyonla hamile kalan kişiler oldu en azından yumurlamamizi öğreniyoruz .