aygunseydanur Sabah gidip kan verecem artık son 1 haftada 5 test yaptım sadece birinde silik çizgi çıktı 2 tanesi bozuk çıktı dua edin hayırlı bir sonuç alayım
birmucize1 aygunseydanur rabbim hayirli sonuclar versin canim testin hemenmi cikti silik olarak fotograf atarsan yorumlayalim
0267 aygunseydanur inşallah hayırlı haber alırsınız..bende kan verdim 2.5 çıktı ama sanki değerim sonradan çıkacak gibi hissediyorum çünkü adet gunumden önce kan verdim.
aygunseydanur birmucize1 hemen çıktı evet ama bir hafta oldu ilk yaptigim testti fotosu yok maalesef diğerleri çıkmadi çok aksilikler yaşadım kan verdim sabah sonuçlar yoğunluktan dolayı yarına kalır dedi hemşire bakalım beklemekten catlamazsam iyidir
aygunseydanur birmucize1 baktım yok 😪 zaten öğlenden beri sanki regl olacakmisim gibi bel ağrım var ya hamile değilsem 😪
0267 ffckizannesi ay bugün relg günüm ama olmadım.. yarın olmazsam test alacağım kesin. Çünkü 14 ünde kav verdim negatif çıktı ama günüm 16 su normalde. İşte yarininiole çekiyorum artık