deryaa45 Arkadaşlar sosyal güvence yok kadın doğum doktoruna muayene olmak istiyorum annelik hakkı tanımlanır mı gebelik var aslında özel hastane takipliyim ama bebeğimi görmek için gitmek istiyorum
Edaa09 deryaa45 benim de sosyal güvencem yok ve devlette gidiyorum annelik hakkı tanımlanıyor 6 aylık gebeyim ve hiç para ödemedim randevu bulamayınca özele gitsem bile bu hakkım yanmıyor
cokbilmismom Evet annelik hakkında sigortalıların yararlandığı hizmetlerden yararlanabiliyorsunuz. Sadece kadin doğum için geçerli başka bölüme giderseniz vezneden 8 ₺ gibi bir ücret ödüyorsunuz Buda bedava zaten 😂
Edaa09 deryaa45 kadın doğuma gittiğimiz zaman kayıt bölümünden doktoruna randevum var gebeyim dedim direk annelik hakkını tanımladı bir daha uğraşmıyorsun
cokbilmismom deryaa45 doktor gebeliğinizi kayıt altına aldığında başlıyor yani benim öyle oldu ekstra bir şey yapmadım
Kakulimmm cokbilmismom bana boyle bir hakkin yok dediler. Her gidiste 8 tl ödüyorum yuksek bir miktar olmadığından takilmadim aslinda. Ama dogumda da insallah oyle olur