Kzl daha bu ne ki. Halacığı oğlum yoğun bakımda iken kız istedi yavrum vefat ettiği günden Birgün öncesi nişan yaptı çalgılı çengili 1 ay içinde oldu bu isteme nişan. Rabbim kalpleri gibi hayat sunsun önüne. Giden herkesi sildim nasıl yandım benim ablam eşimin kardeşi ile evli artık mahvoldum yoğun bakıma girdi 10 gün sonra servis e aldılar yavrumu psikolojik men bittim bedenen zaten yandım Doktor o onkoloji polikliniğine hiç bir ziyaretçiyi bırakın saçlarına kadar bone takıp giriyordular çok disiplinli titiz yönetilen bir yere ilk drfa bir şey yaparak ikinci refakatçiyı alcam dedi ablam gelcem dedi. Kaynana olacak insan neler yaptı bir bilsen senin çocukların a kim bakacak diye ablam diğer ablam a gönderdi kızı ile oğlunu iyi için rahat etti mi demiş tabi ben bunları şimdi şimdi ağızlarından kaçırıyorlar da duyuyorum Allahım. Hepsinin kalbindeki gibi yaşam sunsun önlerine benim yavrum ay parçası idi ben beyaz saçları dümdüz Allahım ne güzel yarattın derdim bıcır bıcır konuşur öyle sevimli kendini sevdiren bir evlattı ki doktorlar ı.çn maskotu olmuştu kuzucum