Kzl çok güzel söylemişsin kardeşim Geçen bir şey izledim mezar bekçisine soruyor adam abi korkmuyor musun İnsan mezarlık yanından bile geçer iken irkiliyor Sen orda çalışıyorsun öyle bir ahhh cümlesi çıktıki ağzımdan. Sen. Hiç sevdiğin birini kaybetmemişsin be kardeşim dedim ekran karşısında 2,5 yaşında küçük bir adam ı kaybettim 1 sene oldu. Bıraksa kar yanında yatarım İnan ki yavrumun. Öyle yandım ki orada bırakıp geldiğim ilk gün. Deli oldum deli Deli ben onu nasıl tek bıraktım orada diye gömmüş olduğum aklıma dahi gelmedi. Gasilhane de ki gassal lar var ya o gün bana. O kadar iğrenç geldiler ki neden. Benim yavrumu onlar yıkıyor ben yıkardım diye şimdi o kadar çok görmek istiyorum ki onları helal lik almak için acı ile nasıl gözüktüler gözüme heleki o mezar a koyMaları var ya. O an hiç gözümden gitmiyor. Kimsenin yüzü görünmüyor sadece. Bir sürü insan etrafta birde yokuş tü biraz herkes inince çok daha ufalandı toprak inilmez iğrenç bir gözüktü gözüme. Allahım biri girdi o çukura. Yavrumu Koyacak kara toprağa Ben kucağıma almaya kıyamadığım evladımı Kim bu ya dedim kim ki bu hakkı gördü kendinde. Üstü başı. Toprağa bulanıyor İnmiş o çukura kafamı kaldırdım. Babam. 😢😢😢😢 Allahım. Bir. Rahatladı içim kuş oldu ah Ahmet dede dedim hiç kucağından indirmedin Mezara da sen girdin koydun ya Kimse dokunmadı diye ahhh Allahım nasıl acı yaşayan bilir yangınını keşke küçükken ölseyd diyor bazı bilmezler ne anlar evlat kokusundan sevgisinden yangınından