mystery00 Midesi bulanan okumasın kızlar biraz önce baya bi yediğimi çıkardım rengi kıpkırmızıydı ilk defa böyle oldu hamilelikle mi ilgilidir yediğimle mi yaşayan var mı
Hilalaktscbk mystery00 Bir arkadaşımdan duymuştum bunu piknikte çok fazla kırmızı et yedikten sonra olmuştu. Hastahanelik olmuştu midesi yıkanmış.
mystery00 Minikmucizelere kıymalı yemiştim mor lahana salatası da çok yemiştim ondan da olabilir mi googleye bakınca ciddi şeyler çıkıyor bununla ilgili
Minikmucizelere mystery00 buyuk ihtimal mor lahanadandir canım bendede olmustu bi mere ne yedigimi suan hatirlayamiyom ama kahverengi kustuydum galiba cikolata falan yemistim tam hatirlayamiyorum da bence yedigindendir
Nil00 Bence yediğiniz yiyeceklerden dolayı o renk olmuş bende bir kaç kez buna benzer yaşadım, yediğim yiyeceklerin rengini kusmustum
mystery00 Gozdecaner içimi rahatlattınız gerçekten teşekkür ederim ❤️ çok korktum bi an kıpkırmızı görünce inşallah ondandır
mystery00 Sevvooi tamamdır salı günü randevum var zaten bunu da sorucam kesinlikle 🌸 ne gibi sorun yaşadınız
Sevvooi mystery00 kanlı kusma oldu belli aralıklarda kan aldılar kanımda düşme çıkınca yemek borusu yırtılması dediler gebelikte sıkça olan bi semptom dediler endoskobi olmam gerek yırtılma varsa müdahale edilmeli dediler endoskobi doktoru şırnakta gelmediği için olmadım istanbula geldim
mystery00 Hilalaktscbk bende fazla kıyma yedim ama başka belirtisi olmuşmuydu bende hiçbişey yok sadece yediklerim kırmızı çıktı
Hilalaktscbk mystery00 Sadece kırmızı kustuğunu anlatmıştı çok pis bogazlık yaptım o gün çok yedim kalanları da yedim soğuk sıcak dinlemedim demişti ya çok yemekten yada arada bozulanlardan zehirlenmişti galiba.