Serrayy 3 gundur hapsurmaktan oksurmek ten alt karnım acıyor. Boyle olup ta bebegınde sıkıntı yasamayan varmı? 2 3 gune gecer ınsallah 😔
Denizanne Serrayy valla şuan benimde öyle bende hastalığıma çözüm arıyorum hemen geçsin diye umarım bebeğime bi zararım yoktur şuan 😢😢😢😢
Mells Serrayy bende griptim çok kötü babam ablam hala evde hasta ama 2 günde ayağa dikilme çözümü buldum .. 2 gün boyunca 3 mandalin 2 portakal 1 kivi yedim ... 3. Gün sabah yürüyüşe çıktım çok iyidim :)
Seldasri Serrayy KBB ye git ben öyle yaptım ilaç veriyor bebeğe zarar vermicek şekilde 5 gün kullanabiliyosun en fazla
Serrayy Denizanne olur olmadık yerde hapsuruyorum bazen cok sıddetlı gelıyo akıntım da var aklıma olmadık seyler gelıyo hep.
Mrw244116 6+2 yim bende ateş titreme hapsurma hastayım tüm vücudum ağrıyor parol ictim bi kac gündür onuda icmek istemiyorum napsam gecmedi c vitaminida alıyorum ama 😕🤧
Mrw244116 Serrayy pazartesi doktora gidicem o bisiy demezse dediginz gibi serum taktiricagm bende dayanilcak gibi degil cünkü