Kbrcfrzynperdgn-6106 Ben ilk doğumu normal dogum olarak ankara şehir hastanesinde yaptim şimdi istanbul a taşındık önerebileceğiniz özel hastane var mı
Kayaozge Kbrcfrzynperdgn-6106 Sefaköy medipol aşırı memnun kaldım aldıkları paranın hakkını veriyorlar tavsiye ederim
Baharleo1 Kbrcfrzynperdgn-6106 bahçelievler medipol eskiden nisa hastanesiydi ben 2. Sezeryan doğumumu yapıcam necla ülker doktorum çok tatlı kendisi normal doğumda nasıldır bilemem ama yakınsanız kesinlikle tavsiye ederim ilk doğum yaptıgımda nisa hastanesiydi ve hiç bi sorun yaşamadım hastane personelide iyi
Kayaozge Kbrcfrzynperdgn-6106 8 ay önce yaptım 🤭ama çocuk doktorumuz orada bir şey olunca yine oraya gidiyoruz
Kayaozge Kbrcfrzynperdgn-6106 Yok estağfurullah ne ayıbı benim zamanım da 12.800 dü şimdi arttı mı bilemiyorum ama
Kayaozge Kbrcfrzynperdgn-6106 Artmıştır 🤭ama çok artmamıştır diye düşünüyorum yani ben çocuk doktoruna götürdüğüm de muayene ücretine de zam gelmiş mesela ama 50 tl zamlatmışlar sadece eminim ki doğum için de fazla meblağ yapmamışlardır. Sizin içiniz hangisin de rahat olacaksa o hastaneyi tercih edin 🥰