minigin_annesi Duygu_k olsun kizzz benide annem hastane kapisinda Sedyede doğurmuş bisey olmaz bi kereden daha rahat oluyormus anlattigi kadariyla😂😂😂😂😂 bide 4kilo 200😂😂😂😂
Duygu_k minigin_annesi hahahahah maşallah anneciğine 😂😂😂 valla helal olsun belli bayaa rahat olduğu 😂😂 yarım saatlik yola bile gidemiyorum artık yolda doğurursam diye korkuyor eşim😂😂😂
Melekfnd minigin_annesi Ben yiyemedigim halde 37 haftada 15 kilo aldım boşver canın ne istiyorsa yee her türlü o kilo alınıyor :)
minigin_annesi Melekfnd Dogru soyluyon tatlim benim kiz arkadasim 22haftalik zayifti bide 63kilo ile hamile kalmis simdi 80kilo 😂
minigin_annesi Irem0712 Tansiyon yukseltiyor bu yuzden korkarim kahvaltida bile 1taneyi zar zor yerim 😏
minigin_annesi Duygu_k 9ay calismanin etkisidir yavrum😁😁😁sag salim getir minnosu kucagi dolu gelirsin tatlim🙏😜
eliiif Ben 32.haftamdayim hep dikkat ettim bu zamana kadar 52-53kilo filanim. Ama bu saatten sonra alir miyim alirsam ne kadar alirim bilmiyorum bende cips cok yemeye basladim bide et olsun kebap olsun hic dayanamiyorum
eliiif minigin_annesi Ama su aralar hep et olsun makarna pilav olsun borek olsun istiym. Bu saatten sonra ne kadar kilo alirim bilmiym da
minigin_annesi eliiif oooo forumda olmak guzeldir yaaa 😍keske o kiloda olsaydim😂😂😂😂dovum yapinca cekilir o kilolar onemli olan korse kullanimidir canim...
minigin_annesi Hllhlt Ben yalniz degilmisim😁....Tabii canim yaptirdim 20haftalikken annesi bir az aceleci cikti oglusumun😍😍😍