Dilarax1 Merhaba kızlar 9 gün oldu sezeryan dogum yapalı sütüm az az geliyor neler süt yapar bildiginiz damla bitki çayı herhangi önereceginiz birşey var mı ?
Nur5516 Dilarax1 kesinlikle bestlak damla alın eczaneden haricinde Dereotu bol yeşillik ve su için Kayısı üzüm hoşafı bulgur pilavı bende işe yaramıştı
Minigiim-vebenn52 Dilarax1 Dereotu vs bol yeşillik Rezene çayı Sütlü tatlılar Damla olarakta bestlak ve Brewers yorumlarına bakarak al canım memnuniyet ikisinde de çok
neanladinyurdagull Dilarax1 bestlak damla kullanıyorum memnunum 60 çıkan göğsüm 110 nu buluyor 2 ay oldu bende doğum yapalı
irrm05 Rezene çayı bestlak damla tahin pekmez tahin helvası bol su Beyaz gofret ve sağım yapmak Benim faydasını gördüklerim bunlar❤️🙏🏻
Dilarax1 neanladinyurdagull eşim mamsel bitki çayı aldı inşallah faydası olur olmadı o damlayıda denerim çok kişi önerdi teşekkür ederim
Ebru_y Dilarax1 Yeşillik Helva Bulgur Hoşaf Hurma Genelde tatlı şeyler süt yaparr , çikolata falan gaz yapar cikolataya dikkat edin😅