Bsss Kızlar klomen kullanıp çatlama iğnesinden sonra gebe kalma ihtimali yüksek mi süreçle ilgili tecrübelerinizi yazabilirmisiniz
Edaacar-ozkan Bsss merhaba canım ben Klomen kullanmadım Letu Kullandım daha sonra oldum tek seferde hamile kaldım Letu daha iyi diyorlar ayrıca klomen İsrail malı. Doktoruna bir görüş istersen
DLN2505 Bsss Bende klomen ve çatlatma iğnesiyle ilk seferde hamile kaldım inş sizinde öyle olur🙂klomen birden fazla yumurtayı büyütebildiği için ikiside çatlarsa ikiz gebelik olma ihtimali oluyormuş doktorum bana öyle söylemişti.ama benimki tek oldu😊
Emine010922 Bsss femara catlatma ignesi kullandım negatif oldu ikinci catlatma ignesi dün oldum bekliyorum
Edaacar-ozkan Bsss hayır bu bizim olduğumuz tedavi ikinizde falan alakası yok Şu an bize uygulanan uygulama mevcutdaki yumurtalarımızı büyütüp iğne ile çatlatmak Bunu zaten vücudumuz her an yapıyon ilaçlı ya da ilaçsız ailenizde varsa ikiz o şekilde belki ikiziniz olabilir ayrıca ikiz çocuk benim bildiğim tüp bebekle oluyor
Edaacar-ozkan Zeynepci012 Ben de de çok silikti ve 13. günümdü çok şükür hamileyim inşallah sizde öylesinizdır diye düşünüyorum
Zeynepci012 Edaacar-ozkan evet içimde o his var koyulaşma da gördüm çok şükür son testimi atmıştım canım
Kr6543 Merhaba kızlar bişey soracağım bana doktorum klomen ve estrofem verdi yani çatlatma iğnesi vermedi ikisini birlikte mi veriyorlar yoksa tek başına da veriliyor mu?
Zeyna27 Kr6543 klomen bitince kontrole çağırıyor yumurta gelişimi çatlama boyutuna gelirse çatlatma iğnesi veriyor
Zeyna27 Kr6543 klomen bitince kontrole çağırıyor yumurta gelişimi çatlama boyutuna gelirse çatlatma iğnesi veriyor
SakinaG Catlama ignesinden sonra hamile kaldim🙏🏻 1 kez yaptik bos, ikinci kez tuttu valla. Hic stress yapmayin derim, ben cok stress yapiyordum. Doktorun dediklerini yapin o kadar, insallah guzel haber alacaksiniz en kisa surecte❤️
Zeyna27 Dilaraaaan adetin 4. Günü başladım 5. Gün kullandım 11. Gün kontrole gittim çatlama boyutunda değildi 14. Gün gittim gayet güzel dedi 3 adetti ve iğne oldum 8 Ocak
Dilaraaaan Zeyna27 cok teşekkür ederim rabbim hepimizin yuzunu guldursun kac gin sonra test yapcaksinzu