hifabostanci Melek olan kızımda 20 yaşında anne oldum. Şimdi ki inşaAllah sorun çıkmazsa 25 de tekrardan anne olacağım. 😊
Kub7a Wish 25 yaşında ilk oğlumu aldım kucağıma şimdi 29 yaşındayım ikinci oğlumu alıcam nasipse doğumdan 4 ay sonra 30 🤪🥰
Bernadereci 2 gün sonra 24 yaşında olcam ve mayısta oğlumu kucağıma alıcam ama bazı kişiler daha yaşımın küçük olduğunu söylüyolar sizcede erkenmi yoksa normalmi kızlar
nazazra24 Bernadereci milletin ne dediğine bakma kendini hem evliliğe hem evlada hazır hissetmişsin rabbimiz de nasip etmiş anne olacaksın ne güzel tadını çıkar kulak asma eskiler 14-15 yaşında anne oluyodu senin yaşın anne olmak için gayet ideal bence
Deletedmom_87 Wish 19 yaşında kızımı kucağıma aldım 27 yaşında da ikinci bebeğimi bekliyorum 6 haftaligiz❤️
meraldurmaz Wish 25 yaşımda anne olacağım erken değil bence çevremde erkenmiş gibi enerji verenler oluyor 😕
Zeynepseyma meraldurmaz artık evlenmeyip bekar gezmeyi sevdikleri için öyle söylüyorlar bence ideal bir yas kendini hazır hissettiğin de yapılmalı ilerki yaşlarda da kafa kaldırmıyor derler sonra o zaman kimse çocuk doğurmayacak yanii
Kiwitoveannesi Wish 19 yaşıma girmeye 5 ay vardı anne oldum oğlum 3 buçuk yaşında ikinciye hamileyim 25 haftalık