Sara_xd eminim öyledir aksini iddia etmiyorum tabiki önemli olan ona güzel bakman. Ben çocuk yaşta anne olmaya karşıyım çocuk yaşta kadın olmayada çünkü daha çocuklu yaşamadan gençli yaşamadan anne olmuş oluyorsun farklı bir sorumluluk hayat çocuktan sonra değişiyor. Benimde şuan benim yaşımda bı arkadasim var 14 yaşında evlendi zorla 4 oğlu var fakirlikle büyüttü zar zor büyüttü çocuktu çok iyi bir anne hem aşçı hem öğretmen hem oyun arkadaşı ama hep eksik yani var yaşamadı yasiyamadi bir sürü hayali. örnek annem de 15 yaşında anne olmuş tecrübesiz bilgisiz evet mükemmel bir anne ama zorlukla daha bilgisiz daha toy daha küçük. Hani ben şuan bile korkuyorum bı yerde yetersiz kalır mıyım çocuğuma diye. küçük yaşta evlenip kaynana kayınpedere yaşayan sonra evlilik hayatı varmı desen yok çocuğuna her imkanı sundu mu hayır. Hem vücut bir bebeği doğurmak için yeterince gelişmemiş oluyor. Demek istedim başka sen zaten iyi bir annesin ama hala küçüksün mesela ben sana bakınca çocuk görürüm sırtında dünya yük almış anne olmuş bir çocuk. Bu durumlada üzülüyorum.