Yaren0702 Ruyaninannesi12 bilkent şehir hastanesi oğlumu orda dogum yaptım çok çok memnun kaldım herseyiyle süper ❤️
eylulefe6 @Limon06 Hangi doktoru tercih ettiniz hamilelik sürecinde, ben pek bilgi sahibi değilim de memnun muydunuz doktorunuzdan?
Limon06 eylulefe6 doktor tercih etme sansımız yok malesef memnun kaldığım doktora bıdaha sıra bulamıyor duk değişiyor Du sürekli hıc aynı doktora ıkıncı defa denk gelmedim
eylulefe6 @Limon06 Aa ben ilk tercih ettiğim doktora devam etmeye çalışıyorum ama her defasında da farklı bir asistan doktor giriyor randevu aldığım doktor yerine. Hastaneye ilk defa geldiğim ve sistemi bilmediğim için.. Değiştirmemin bir sakıncası yok o zaman doktoru, teşekkür ederim.
Limon06 eylulefe6 evet bende aynı isme randevu alıyordum ama kendisi olmuyor Du asistan oluyor Du yada farklı bir doktor oluyor du yerine farklı olması da iyi oluyor farklı bir bakış acısı ıyı oluyor bırısının atladığını diğeri fark ediyor benım son haftalar da Nst düzensiz cıkıyor Du önceki doktor bişey dememişti sonraki riske atamam dedı yatış yapmıştı
Limon06 eylulefe6 rica ederim hastane güzel inşallah su gıbı bir doğumunuz olur güzelce atlatırsınız süreci 🌺
Pol_en Bilkent’te güzel , fakat en son bıraktığımda etlik daha sakin oluyordu o yüzden doktorlarında kafası daha rahat oluyor daha güzel ilgileniyor gibi geliyordu tabi hala kalabalık yoksa ☺️
eylulefe6 @Limon06 Teşekkür ederiim inşallah🙏 Arada değiştirmekte fayda var o zaman. Fikir oldu bana da.🌼