Tugcekmr Doğumuma 9 gün kaldı sezeryan tarihim 38+6 da doğurmuş olacağım yani ama bir kaç gündür göğüs uçlarım çok sızlıyor yaşayan var mı ? Sizce sebebi nedir ?
Minigiim-vebenn52 Tugcekmr 8 günüm kaldı benimde çok sızlıyor özellikle duşta falan neden bilmiyorum bende bekleyim
minismom Tugcekmr gogus ucu kremi surmeye basla istersen catladımı kolay kolay duzelmiyo 2 ay cektim gogus ucu yarasından
Minigiim-vebenn52 Mervee__ bide sızlarken etrafındaki damarlar belirginleşiyor resmen normal mi sertleşiyor ucundaki damarlsr
hunilimom Tugcekmr göğüs ucu kremi olur şuan tam mevsimi ayva jeli yapabilirsin günde bir kaç defa kullanabilirsin
genc2kizannesi kızlar benim 32+4 şimdiden goguslerimden süt geliyor normal mi acaba ilk gebeligimde böyle bisey yaşamamıştım
minismom Minigiim-vebenn52 mustela bio gogus ucu kremi kullandım ayrıyeten kırmızı kantaron yagı ve silikon gogus kalkanı
Elizbusra Bende 36 gaftadayım 1,5 haftadır oyle acıyor lansinh krem suruyorum oglenler ve 1 saat sürdükten sonrada gümüş kapakla kapatıyorum acımıyor ertes gün dün surmedim bugun cok acıdı