Fatos43 Ben galiba en çok saçımın gür ve parlak oluşunu hiç dökülmemesini cildimin ışıltılı halini bir de kızımın minik tekmelerini çok özleyeceğim 🥲
2lokummannesiii Fatos43 Ben paytak yürümeyi özlemiştim oğlumda öyle olmuştu üstelik iç karnım geniş öyle çok çıkmamıştı. Bu sefer ki gebeliğim aşırı zor geçiyor o yüzden özleyecek bir şeyim olursa o da kızımın hareketleri olur.
Fatos43 genc2kizannesi gece üç dört defa wcye kalkıyorum doğumdan sonra da iki katına çıkacak çok bişey farketmeyecek bana sanki 🥺😂
ElifKarata Fatos43 kocamdan önce uyumayı ozlicem 🤣🤣🤣 hamileyim diye kaçıp kaçıp uyuyordum kızımı ona bırakıp
Esmam_ela25 Fatos43 sağlıkla kucağımıza alırız inşallah ama ben gebeliği pek özlemem gibime geliyor rahat hareket edemiyorum işlerim falan hep yarım yamalak kalıyor 🫣
Nesfur41 Esmam_ela25 Allahın gücüne gitmesin ama bende asla ve asla özlemicem hiçbir şeyini hiç bana göre değilmiş bu hamilelik işi 😂 ilk aylar kus kus 2. Trimesterde mide yanması 3. Trimesterde hareket sıkıntısı çiş içerde boks var zaten her hareketi beni benden alıyor allahımm bir an önce çıksın doğsun 40 oldum artık deliricem 😂
scucer Fatos43 Çevredekilerin hamişim diye ekstra özenli davranmaları,sınırsız hizmet,toplu taşımada ayrıcalık,kocamdaki her saniye bi istegin var mi soruları😂😂 Ama eeen cok bebişin icimdeki tekmeleri 🥲🥲
genc2kizannesi Fatos43 öyle olmuyor işte yavrum bebek geldikten sonra uyku ne demek unutuluyor 15 dakika uyusak kâr 🥲🤣
1yenianne11 Fatos43 bende en çok otobüste kızım gel sen hamilesin ayakta durma otur demelerini Özlicem ahahaha 😂😂 şaka bi yana en çok özliceğim şey kızımın bana tepki verip babasına utangaç davranmasını geceleri acıktım ben deyip beni uyandırmalarını sevmediğim şeyleri az da olsa bana yedirmesini ve içirmesini özlicem 🤭🤭🤭 Rabbim sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin sağlıkla sıhhatle kavuşalım yavrularımıza 🙏🙏🙏🙏
Firstmomfirstchild Fatos43 istedigim zaman istedigim sekil ağlayabilmeyi. Kimse psikolojik soorunun mu var niye ağliyorsun bos bos veya ne oldu diye soramıyordu. Bir köpek neden kedi gibi kücük diye ağladığımda oldu, bizim balığımızniye yok diye ağladığımda. Bir seye canım sıkılıp ağladıgımda ama kimse sebebini sormuyordu. 🤣 cok rahattim onu özlerim galiba
Medos123 Fatos43 Bn çok özleyeceğimi sanmıyorum yaa. Çok zor geçiyor sürekli bir yerlerim ağrıyor 😀 bir tek özlersem bebeklerimin hareketleri özlerim