Damlademirr Arkadaşlar dilimi ısırayım maşallah varlığı yokluğu bir 8+1 ancak minik kuşum varla yok arası bana hiç zararı Yok uyku ve halsizlik dışındaki umarım hamileliği kolay geçip Doğunu zor olanlardan olmam 😀 sizin nasıl gidiyor :))
YadeOmer Damlademirr bende de aynı 15 haftalığız maşallah benim güzel yavrum var mı yok mu anlamıyorum bile💕 şimdiden annesini yormuyor inşallah huyları da güzel ve uysal olur doğduklarında 🙏
Eda0509 Damlademirr bende akşam 9 oldumu uykum geliyor 😂😂 beni uykucu yapıyor kendi de öyle olcak galibası 😇 başka bi sorun yok smdi
FatmaAzra_ Damlademirr su an çünkü varla yok arası kadar küçücük ondan😊 biraz zaman geçsin o zaman çıkar kokusu 😊😊😊
Zeyynep Benimde aynı Allaha şükür iyiyim midem bulunmaz vs sadece hemen halsizleşiyorum birde bu aralar yaşadığım sıkıntılardan olsa gerek karnımda ağrı var biraz
sydtns Migrenimi dindirecek ilaç alamayışım dılında miniğin bana hiçbir zararı yok buna ktlanmaya çalışıyorum sadece 😞
Salihaaa sydtns benimde migrenim var nane yağı çok iyi geliyo başıma masaj yapıyorum sadece onunla rahatlatabiliyorum deneyin derim
Kubulik sydtns bende aynı durumdayım canım 16 haftaligim en büyük sıkıntıyı migrenden çektim Allah başka dert vermesin tabi ama bu da çok zor ilaç alamıyorsun minoset bi işe yaramıyo. Her ay 5-6 gün çekiyorum en az .başımı ski bağlayıp dinleniyorum geçene kadar günlerce. Umarım bebislerimizde migren olmaz çünkü genetik olabiliyormuş diye duymustum
Medusa YadeOmer ben de aynı valla 15. Hafta ve 6-7. Haftalarda sabah hafif iştahsızlık hariç hiç zorluk çıkarmadı 😍 💓 minik kuş. Yerleşme kanamam bile olmadı
Elifkorul Bizde 13+4 üz çok şükür bende de mide bulantısı olmadı. Sadece en sevdiğim kısırdan tiksinmeye başladım ona da hayret ediyorum nasıl böyle bişey oldu diye 😂 inşallah doğum sonrası da kolay olur kızlar hepimiz için 😍
sydtns Salihaaa tamda şu an buram buram nane kokuyorum 😄 geniz yollarım pürüzsüz biraz dindiryor çok şükür
sydtns Kubulik parol alabilirsin dedi ama 3-4 ağrı kesicinin kesmediği ağrıyı parolun keseceğine inancım yok o yüzden boş yere kimyasal almak istemedim:) Ama çok zorluyor nane yağı ile geçiştiriyorum İnşallah onlara geçmez migren bu acı bende kalsın yeter
ElifNrkly Bende 37. Haftadayım çok rahat geçti çok şükür son aylarda sadece mide yanması beni rahatsız etti onun haricinde hiç kusma vb çekmedim
Krasivyy Damlademirr ben 18+5 im maşallah ne kusmam oldu ne başka bişey sadece göğüslerim ağzıma gircek çok şişti o kadar bide sık idrar ☺️
Yesim_dmrcn 19+1 olduk bulantı vs hiç bi sıkıntı yaşamadık rabbime bin şükür❤️ Ama şu bi iki gündür durduk yere ağlıyorum 😱🤷🏻♀️ Çözebilmiş değilim
Ssa Damlademirr 😂😂 daha yolun cok basindasin canım benimde mide bulantisiz gecti ilk ayrlarim ama sonradan sirt agrisi mide yanmasi kabuga agrisi bobrek büyümesi hersey var masallah
yavrularim2019 Damlademirr daha yolun başı!! ben 30. Haftamda başladı agrilarim sizilarim şükür gene iyim..ikiz hamileyim agirlastim iyice😪😪