minikkelebek_ 33 hafta bebeğimin hareketleri eskisi gibi değil tekme atmıyor sanki ayağını surtuyormus gibi hissediyorum normal mi
Ozg06 minikkelebek_ bendede öyle eskisi gibi tekmeler yok ama el ayak diremeler süzülmeler mevcut doktor alanı daraldığı için böyle hisetmen normal dedi
Kubragnssvr63 minikkelebek_ normalmiş merak etmeyin daha dün muayeneye gittim bende 33 deyim ve hareketlerini tekme olarak değil ittirme gibi hissediyorum o kısım geriliyor sadece doktor da yeri daraldı artık o yüzden önceki gibi tekme hissedemezsin dedi içiniz rahat olsun ❤️
Mamacitaa5 minikkelebek_ tekme atacak genişlik kalmadı ki atsınlar bizde aynı durumda aynı haftadayız hateketlerini hissedin yeter zaten sonlara doğru daha da azalacak mecbur daha da yeri daralacak 🙈
Minigiim-vebenn52 minikkelebek_ olsun yeri daralıyor artık normal bide uykuları bu haftalarda artık düzene giriyo benimki de öyle çok tekmelemiyo
zengooo Bu hFtalarda bisi var heralde aynisi bende de oldu sonra duzeldi.hic hareket etmezse kork demisti dr.
minikkelebek_ Mamacitaa5 hissediyorum ama bazı yorumları okuyorum burda bizimle aynı hafta da olanların bebekleri aynı hareketli olarak devam ediyormuş görünce diyorum acaba kötü bir şey mi var
Mamacitaa5 minikkelebek_ Annelik delilik diyrolar da inanmıyoruz değil mi ilk bebeğimde bende öyleydim bunda da arada acaba mı şöyle mi böyle mi diyorum tabi arada ama her bebek farklı her hamilelik farklı siz güzel görün güzele yorun sağlıkla kavuşun 🌹😇🙌🏻