Suule94 Kızlar 34 haftaligim ama karnım hiç yok gibi ya soran 4_5 aylık gibi diyor aranızda böyle olan varmı ?
genc2kizannesi Suule94 uzaktan 4aylik falan sanırsın ama doğuma 1 ay kaldi , minicik hâlâ, futbol topu varmis gibi sanki😃
tugcesakzci Suule94 36+5′im hep aynı markete giderim karnım o kadar yok ki kasiyer aa hamile misin cinsiyeti belli oldu mu dedi bugün 😂😂
Suule94 tugcesakzci iyi bari yalnız değilim ya🙈 bu çocuk senin nerende diyolar banada yemek yedigimde biraz şişlik ekleniyor da öyle çıkınca biraz kendini belli ediyor😂 tugcesakzci
01180322 Suule94 40+3 haftaligiz banada 7 aylık diyo herkes. Ama bebeğimin kilosu normal siz ona bakın. Hem karın buyujlugu eziyet zaten
Birgirisimcikadin Suule94 benimde öyle iç karnım genişmiş ama ben memnunum büyük olmasından iyidir, hala rahat hareket ediyorum,eğilip kalkıyorum vs, bide henüz hiç catlağım olmadı, umarım bir anda kocaman bir göbüş olmaz🫣
Suule94 Birgirisimcikadin evet iç karnimiz büyük heralde benjmde çatlağım yok ama sürekli kaşınıyor karnım ama hiç masallah diyelim catlamadim bende işlerimi yapiyom ama çok çabuk yoruluyorum☺️☺️
Nisniss Benimde öyleee 35ten sonra biraz belli oldu ama benim şimdiki halim diper hamişlerin 6 aylık hali kadar bile değilll 🥹
Suule94 Nisniss demekki iç kadın büyük geniş muhabbeti diyolar ya inanmıyorum ben o neymiş diye soyleniyodum baya kişinin de öyleymiş bakalım sağlıklı olsun rahat dursunlarda içimizde başka söylenecek birşey yok 😂
AycanUnlu25- Suule94 38 +5den yazıyorum ve göbeğim bir futbol topu kadar anca var herkes sen bu bebeği nerde sakliyorsun diyor 😊🤰
Suule94 AycanUnlu25- hadiya demekki yapı meselesi bu gerçekten sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ☺️
AycanUnlu25- Suule94 böyle yazdım ve sabaha karşı hastaneye geldim nişanim geldi ve sancılarım başladı dualarınızı eksik etmeyin kizlar
bimuallime Suule94 Suule94 Kuzum ben de 30 haftalığım karnım var sadece ama küçük. Kilo almadım vücudum aynı. Son 1 ay alırım azck. Bu yapı meselesi. İlk bebeğim 3.600 doğdu ki bu benden asla beklenmeyen performans çünkü ben iştahsız yiyimsiz biriyim :)
Suule94 AycanUnlu25- ay nasıl durumunuz şuan benimde gece ağrım oldu insalah günümüzü doldururuz ya 🥺