Kubrakoc35 Kızlar 16+3 haftalık hamileyim geçmeyen bulantım var ne zaman geçer bulantılar tahmini çok yoruldum artık 😫 hala -5kg dayım kilo almamam normal mi acaba
Tazeanne68 Kubrakoc35 20. Haftaya kadar prillam kullandm sonra 23 e kadar sadece akşamları kullandm o haftalar tam bitmişti yani benm
Ebrulikn5 Kubrakoc35 benimde değişik kokular olduğu zaman ve bazı yemeklerin kokusundan çok bulantım oluyo bastırsın diye havuç ya da salatalık yiyorum
EmineP Kubrakoc35 Ya benim bulantılar hafifledi de ne yesem ağzımda tadı kalıyo sonradan acımsı iğrenç Bi tada dönüşüyor o bulandırıyor 🙄
erkencikus_ Kubrakoc35 23 haftalık oldum ara ara da olsa devam ediyor hap da fayda etmiyordu bana smdi şükrediyorum yine inşallah azalır geçer sizinki zor bı durum 🥴
Kubrakoc35 Tazeanne68 inşallah benimde biter ben şuan günde 4 tane prilam 1 tane de zoefer içiyorum ona rağmen bulantım devam ediyor
Tazeanne68 Kubrakoc35 bende 4 tane içiyordum faydası yine olmuyordu 29. Haftadayim şuan verdiğim kiloları anca aldım herseyde kusuyordum
karakayahavva00 Kubrakoc35 bana iyi gelen tek şey bimdeki mavi kutulu naneli sakız. Onu çiğnediğim anda sanki yeniden doğmuş gibi oluyorum bende 16. Haftadayım -4 kilo ile devam. 😊