Selamlar bacılarım 🥰
Ay nasıl başlıcam bilemedim 🙈
Öncelikle plânlı plânsız karışık bir sezaryen hikayem oldu benim 💃🏻
Minnak oğlum 32. Haftaya kadar makat gelişti bende kendimi hep sezaryen odaklı düşündüm. Sonrasinda baş geliş olmuştu ben bu defa aha dedim tamam normal doğum olur herkeste rahat eder. Çevremdeki 10 kişiden 🤯11′i normal doğum yapsana diyordu 😂
Neyse 36. Haftada çatı muayenesi olurum diyerekten kontrole bir gittim aha benim oğlan olmuş makat geliş 😂 Doktor teyzesi dedi gel canim gün belirleyelim. O ara da eşim yoktu o gelene kadar dedim dursun karar veririz 🙄 38. Haftada gün almaya diye gittik bizim oğlan yine dönmüş 😂 dedi 41 haftaya kadar normal doğum bekleriz😂
Ah oğlum keleş oğlum keltoroş oğlum 😂😂 bu defa da iri bebek beklerse 4 üstü doğar boyu uzun zorlar diye sezaryen olsun dendi. Neyse gari amaan bee dedim 😂
Yeter daa dedik 39+3 e gün aldık…
☘10 Ocak Sabahı ☘
Sabah saat 08:00 da Denizli Özel Egekent Hastanesi’ne gittik. Giriş yaptık beni hemen NST bağladılar, damar yolu açıldı 🤦🏻♀️ eşim evrak vs ayarladı derken ben daha beklerim sanıyordum. Kan sonuçları çıkar çıkmaz saat 09:15 de beni hazırladılar ve doğumhaneye indirdiler. Ay dedim ordada beklerim. Aman Allahım 😂 orda da hemen spinal iğnesini yaptılar. Ve hiç acımadı, burda birkac kişiden duyduğum gibi oldu damar yolum daha çok acıdı 🥺
Neyse uzandım uyuşma başladı hemen, ama ben aşırı heycan yaptım. Başım dönüyor midem bulanıyordu. Eşim doğuma girmeyecekti ben istemiyordum 🤭beni öyle görünce gircem demiş içeri gelmiş.
Canan diyor ben burdayım etrafıma bakıyorum kocam yok çocuğu unutup koca aramaya başladım 😂 meğer başımda duran elimi tutan oymuş maske ve boneden kocami tanımamışım 😂😂
Onu görünce daha çok heycan yaptım biraz kustum 🙈 herkesten helallik isteyip durmuşum, kusan ilk kişi sen değilsin diyorlardı canlarım benimm 🤭
Hazir mısın dediler ve anında oğlum ben geldim anneeee diyordu, gerçekten sesi anneee gibiydi diyor doktorum. Kese yırtılır yırtılmaz çıkmadan ağlamış bizim oğlan 😂 “on ocak saat ona on varken” böyle okumak daha hoşuma 🥰
Gerçekten o duygu anlatılmıyormuş kızlar 🥺 eşime fotoğraf çek dediler 3müz ilk karesi o an oldu. Hâlâ aklima geldikçe ağlıyorum 🥰
Eşim oğlumu alıp gidiyorum işimiz bitti dedi şok oldum, dikiş de çok sürmez dedi bittiğini anlamadim bile 😂
Onlar gitti, ben kaldım diye yine ağladım 😂
Odaya götürmüşler yatırmışlar 🥺 ben gittim anasını bekliyordu benim minik kuşum ❤
Evet ağrım sızım oldu çünkü elimizi bıçak kesiyor 3 gün acıyor o yüzden çokta umursamadım. 30 yaşımda hayalime kavuşma mutluluğu daha ağır basıyordu 💃🏻
Ve başımda annem ablalarim kaldı 2 gün zaten hemen kalktım çabuk atlattım. Evde kaynanam var ama yemek hariç ilgilenmez. Annemler gelmediler maalesef evde onlar var diye. Her işimi kendim hallediyorum. Elhamdülillah.. Her serde vardir bir hayr diyorum😏 sütüm gelmedi daha tam olarak biraz stres biraz sezaryen ama gelir.
👏🏼👏🏼👏🏼İlk mama içen çocuk benim çocuğum değil. Size mama verme diyenleri kulak ardı edin 💃🏻 onun sağlığı her şeyden önemli evet ama aç kalmak onun için çok tehlikeli 🤐🤦🏻♀️
Hastane DENİZLİ Özel Egekent Hastanesi
Doktorum Habibe Radiye Akgün ❤
O kadar güzel ve ilgili davrandı ki 9 ay takipli olmadığım halde.. Personeller de çok çok iyilerdi ben çok memnun kaldım 🥰
❤ Rabbim herkese hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin inşallah ❤