ZeyHus33 Busra_27_34_ 12 hafta 6 gunluguz migdem çok blaniyor sürekli koku beni maf ediyor en son gittim cinsiyete bişi demedi 2 aya ultrasyon günü verdi 2 li test yaptı kan aldı 1 kızım 1oglum var cinsiyeti ne olcak bakalm😂😂
Busra_27_34_ ZeyHus33 ya hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar öncelik o sonra gönlünüze göre versin mevlam 🤗❤️
metemom_ 2_erkek_annesi çok yorgun oluyorum yatılı misafir gelmek istiyor görümcem nasıl reddetsem diye düşünüyorum ya 😂
2_erkek_annesi metemom_ hâlim belli kusura bakma deyin valla bnmde var çağırsam gelecek misafirim ama hiiiç çağırasım yok istiyom çağırmayı ama hâlime bakıyorum bir gün boyunca öğürerek geziyorm ee o da gelince yemek Aş amaaan boşver diyorum
Busra_27_34_ Ceylan634 bize dememisti ama.biz psikolojik olarak kendimizi hazır hissetmiyorduk onun için 4 ay bekledik
ffckizannesi Her an uyuyabilir kapasitesindeyim ağzımda berbat acı bir tat var ve her gün kusuyorum . Prilam bana mısın demiyor. . Bulantı ve acı tat bitsin istiyorum..
Rabiul ffckizannesi benim geceleri bulantım oluyor gün içinde sorunum olmuyor tek avantajım o iş stresi derken bide bulantıyı kaldıramazsın muhtemelen 🤷🏼♀️ ilaçta fayda etmiyor etmiyor
Seymaaogretmenn12 12+3 teyiz yarın kontrole gideceğiz bakalım cinsiyetini öğrenebilecek miyiz 🤭 10-26 temmuz arası sezeryan günü alacağız 🙈 tabi ablası gibi daha erken gelmeye kalkmazsa
Busra_27_34_ Buseirgit bence sıkıntı yoksa haftaya gitmek mantıklı cinsiyetide öğrenirsiniz inşaallah 😁🤗
Rabiul metemom_ hayır bulantım olduğu zaman alıyorum genelde işten sonra alıyorum 6 gibi eve gidene kadar azalıyor o sıra yemek yapıp yiyorum sonra tekrar başlıyor
metemom_ Rabiul bende kullanıyorum doktorum gece uyumadan önce iki tane iç dedi ben bir tane içiyorum yine de sabah hiç kullanmadım da o yüzden merak ettim