Eces2414 Busra_27_34_ merhaba yoğun bulantım 1 hafta sürdü sonrasında hafif akşama kadar süren bulantı 9 haftadan sonra bitti şuan 14 oldum doktorum 12.ci haftada kız tahmini yaptı bakalım değişicekmi
Beybitooo Rabiul bende sadece akşamdan geceye doğru olduğu için bıraksam mı acaba ilacı diyorum bi yandan da bulantı olur diye cesaret edemiyorum
Rabiul Beybitooo sen nasıl kullanıyorsun ilacı ne sıklıkla alıyorsun ben sadece akşam işten çıktıktan sonra alıyorum eve gelene kadar hafiflemiş oluyor o sıra yemek yapıp yiyorum sonra etkisi zaten geçiyor yatakta uyuyana kadar dönüyorum
Gamzeabay Şuan 14+5 haftadayız 12 ve 13. Haftalarda gittik fakat cinsiyetini öğrenemedik ilk hamileliğim ve hazırlıksız bir şekilde karşılaştığım hamilelik bambaşka bir bedendeyim sanki kendimi yeniden tanımaya başlıyorum 🥰🫶
2_erkek_annesi metemom_ sizinle aynı gidiyoruz ağustos 22 tahmini doğum mide bulantısı öldürüyor beni herşeyden tiksindim sizde nasıl durumlar
metemom_ 2_erkek_annesi benimde 21 Ağustos gösteriyor doğumu aynıymışız sabahları beni çok zorlamıyor ama akşam yemekleri ve kokuları beni çok zorluyor maalesef 🥲
Beybitooo Rabiul doktor bana gece yatmadan iki tane dedi başta kaldıramadım sabah 1 akşam 1 içtim şimdi gece 2 tane içmeye başlamıştım bu ilacın özelliği böyleymiş galiba gece 2 tane içince 24 saat etki ediyormuş
Gamzeabay Ebruska_92 evet D vitamini ve bütün vitaminleri içeren bi kapsül verdi doğuma kadar kullan dedi
Beybi_2022 Busra_27_34_ 14+1 haftalığız cinsiyetimizi 13. Haftada ikili testte öğrendik 2. Oğluma hamileymişim sizde öğrenirsiniz inşallah
Busra_27_34_ Beybi_2022 ay Allah bağışlasın ne heyecanlı bu ikinci bebiste aynı ilki gibi😁 İnşaallah ya
Rabiul Beybitooo yaa bunu sorayım o zaman ben sadece midem bulanmaya yakın saatte alıyorum yani 1 tane o kadar 🤯
Beybitooo Rabiul sizinkinin ismi farklı sanki ben mi yanlış okudum prilam kullanıyorum ben genelde herkes bunu kullanıyor