Mervenr00 Aysebayrak inşallah çok teşekkür ederim 🥰 ayy gerçekten 1 güncük varmış aramızdaa cinsiyeti öğrendinzmi ☺️
Aysebayrak Mervenr00 hayır her kontrolde dahada heyecanlandırıyor bizi göstermiyor kendini 😄geçen hafta kız gibi dedi doktorumuz ama yinede netleştiremedi hep saklıyor , sizin erkek sanırım sağlıcakla gelsin paşa 😍
Kadriye_cnck Busra_27_34_ benim hiç bulantım olmadi bakalım cinsiyeti ne daha öğrenmedik.13+2 haftaligiz şuan 😊
NrnAln Selam kızlar 13+5 haftadayız bizde. Tam 13de 2li testi yaptırdım. Doktorumuz sanki kız gibi dedi, bir kaç haftaya netleşir artık:) ilk çocuğum erkek, bu yüzden gönlümden geçen kız 😇 Herşeyden önce sağlıkla gelsin tüm bebişlerimiz🙏
Busra_27_34_ NrnAln ay inşaallah kalbinize göre olur herşey kızda hemen anlıyorlar bence gostermiyorsa erkektir 😁 gösteriyordur da emin olamıyorlar kordon mu pipi mı 😁
Busra_27_34_ 2prensesannesiiii yapar diye düşünüyorum 12 hafta bence tahminlik bir hafta yapsın tabi 😁
2prensesannesiiii Busra_27_34_ ay inşallah ya 13 hafta oluncada ücretsiz kontrol hakkı oluyor o zamana kesin yapar heralde🥰
Kadriye_cnck Busra_27_34_ 11 haftalıkken gitmiştim doktorum öğrenmek için 2 3 hafta var demişti ay sonunda giderim inşallah 😊
Kubrakoc35 16+3 deyiz bizde cinsiyete kız dedi doktor 🤭 geçen cuma günü ameliyat oldum bu perşembe kontrolümüz var dua edin kızımın sağlığı yerindedir 🙏
Kubrakoc35 Busra_27_34_ çok teşekkür ederim hamilelik sonrası sol mememde bir anda 5 cm kitle çıktı doktorlar hemen alınması gerektiğini söyledi onu aldırdım haftaya pataloji sonucu çıkıcak umarım iyi huyludur 🙏
Busra_27_34_ Kubrakoc35 ya çok çok geçmiş olsun inşaallah şifa bulmussundur iyi düşünelim iyi olsun inşaallah 😍
Brcnrcvs111 Herkese selam benimde sürekli midem şişiyor fazla bişey yiyemiyorm ilk gebeliğim tecrübeli arkadaşların tavsiyelerini bekliyoruz 😊
Busra_27_34_ Brcnrcvs111 benim doktorum şey demişti ne güzel işte kilo almazson biraz psikopatti da 😁😁😁 Şey ya zamanla geçiyor eğer reflü filan değilse 🥰🤗
Brcnrcvs111 Busra_27_34_ reflüm vardı ama uzun süredir tetiklemiyordı sanırım hamilelikle tetikledi 8. Haftaya geçiyorm
umena Papatya123_ yaa devlete gideceğim yarın, en fazla da iki hafta sonra insaallah diyeyim özele cinsiyet icin gitmek istiyorum 🥰🥰
Evinuuu Havos32 ben de Çarşamba kontrole gidecem 12+2 oluyorum o zamana bakalım inşallah görür.ilk gebelik çok heyecan 😍🌼
metemom_ Busra_27_34_ 8+3 Ağustosun sonlarına doğru Yaz aylarını nasıl geçireceğim bilmiyorum şimdiden gözüm korkuyor
2_erkek_annesi metemom_ sizinle aynı gidiyoruz ağustos 22 tahmini doğum mide bulantısı öldürüyor beni herşeyden tiksindim sizde nasıl durumlar