1prensesannesi__ Busra_27_34_ tabikide bakalım gittigimde 13 haftalik olmus olcak pozisyon uygunsa söyleyebilir 😄😄
elifdiyorkii Busra_27_34_ 15. hafta Temmuz başı gelicek inşallah🤭😍 cinsiyeti cumartesi öğrenmeye gidicez bakalım gösterecek mi 😂
Busra_27_34_ elifdiyorkii ay göstersin nolur 😁bizimde temmuz sonu Ağustos başı 🥲😁 salı günü gideceğiz bakalım gösterecek mı
Lumlum Busra_27_34_ merhaba 11+4 deyiz doktor cinsiyetini söyledi inşallah siz de haftaya öğrenirsiniz
Busraoz Lumlum Süper😍 Benim de normalde kontrolüm bugündü 10+5 ben de 1 hafta sonra gidip en azından tahmin edilebilecek seviyeye gelsin demiştim. Tam 11+5’te gitmiş olucam. Oğlumu 11+3’te öğrenmiştim🥹
Busra_27_34_ Lumlum ay çok güzel masaAllah neyimiz geliyor 😍biz salı günü gideceğiz inşaallah o zaman 13 haftalık olacağız inşaallah öğrenirim herhalde
Busra_27_34_ Seymaaogretmenn12 😁😁😁ay bende öyleyim bende hislerine güvendiğim insanlara soruyorum sonra diyorum uf aman nerden bileceksiniz o kadar da inanmıyorum 😁
Seymaaogretmenn12 Busra_27_34_ 😂 valla ben ve eşim hariç herkes erkek dedi 🤭 gönlümden hep kız geçiyordu hislerime güvenirim 🙈 sağlıkla gelsinler cinsiyet önemli değil ama anneler çoğu zaman hissediyor ya
Mihrac54 ressamanne_ Bizde 13+2 olduk ay sonunda gidicez kontrole henüz cinsiyeti bilmiyoruz oglumda geç öğrenmiştim bunda tek gidişte öğrenmek istiyorum oyuzden bekliyorum 🤗 sizce nedir cinsiyeti akşam üzeri gibi bulantım çok oluyordu şiddetli koku hassasiyeti ve uyku 🤭🤔
ressamanne_ Mihrac54 onları hiç bilmiyorum ki benim sabahları öğürme, her yemekten sonra bulantı hissi oluyordu
Busra_27_34_ Seymaaogretmenn12 kız sıkıntı orda ki ben hissedemiyorum 😁😁eşim ilk defa erkek hissediyorum dedi normalde der hep ben iki kız istiyorum 😁bende hissedemiyorum gerçekten ne hissetsem diğeri olursa haksızlık ederim gibi geliyor 😁
Lumlum Busra_27_34_ valla akşam kusmalarım oluyordu bi de her yerde uyuyordum djdkdk başka açıkça bir belirti yoktu
Busra_27_34_ Lumlum ya kız benim kızda sürekli kusardim Bunda aksine çok rahatım uykum var yorgunum ve çok tembelim 😁biraz yükü ağır gibi ama kızımda böyle değildim hiç
Dlk38 9+4 mide bulantılarım var ama kusmuşorum iştahım hiç yok yiyemediğim için tansiyonum düşüyor🙄oğlum da hamileyken hiç böyle değildim cinsiyetini merak ediyorum farklı oldukları için 😂
Berivan6565 Busra_27_34_ merhaba cnm bizde 11+3 haftalığız ağustos doğum olucak düşük tehlikem var ve ortalık hastalığına yakalandım onun haricinde hersey yolunda güzel gidiyor
Busra_27_34_ Berivan6565 aaa çok geçmiş olsun inşaallah bian önce geçer bebeğinide sağlıcakla kucağına alırsın ❤️🤲