Denizzasl Sezeryan doğum yapanlar bugün 20. Günüm oldu artık alaturka tuvaleti kullanabilir miyim aranızda kullanan var mı korku çıkmadan önce
Asya20203 Birsen56 Hasta oturaklari var canım tuvaletin üstüne koyarsın sezeryanla diğer türlüsü çok zor. Ya da annen veya kaynananda klozet varsa bir hafta da olsa onlarda kalabilirsin tavsiye olarak.
Daisyy000 Birsen56 Kesinlikle bir çözüm bulmanız şart, sezaryenli halinizle eğilip kalkmanız mümkün değil,özellikle ilk hafta çok zorlanırsınız
Birsen56 Asya20203 anemlerde var ama oraya gidemem babamdan çekinirim kalk otur lohusa halimle bu sandalyeler gibi olan oturaklardan ayarlıycam mecbur
Birsen56 Daisyy000 aynen zorlanacağımı biliyom içime korku girmiş şimdiden ilkimde sezeryandı 2 hafta çok çektim bebeğim küvezdeydi ozamanda hastaneye git gel ileşemedim çabuk şişmişti hep sezeryanım
Birsen56 Minikmucizelere inşalah canım oturak lı sandalyelerden ayarlıycam sizde öyle yapın başka çaresi yok
hifabostanci Ben hastane sonrası hep otururdum, normal klozet olmasına rağmen.. yavaşça bir yerden destek alarak oturup kalkabilirsiniz. Büyük abdest daha rahat oluyor klozete göre. Çok korkunç değil. Zor mu zor ama aşırı da değil. 😊
Seyma-10 Canım benim evimde öyleydi ilk günden mecbur onu kullandım bir iki gün zorlandım kalkıp otururken sonrasında alışıyor insan sorun yaşamadım öyle aman aman