melike70 Haftamdayım hiç hamile değil gibiyim çok merak ediyorum bebeğinizi kaçıncı hafta da hissetmeye başladınız 🤔
Tubatgn melike70 İlk hamilelikte 22-24e kadar hissetmemek çok normal. Ben çok zayıf ve uzun boylu olduğum için ilk hareketi 16+3′te hissetmiştim. Düzene 23 ya da 24ten sonra girmişti.
Aysenurrrrbgccc melike70 İlk gebeliğim ben geç hissettim 20. Haftalarda hissettim ve doktorum normal olduğunu söyledi ondan önce olan seyrimelerin ise bağırsam hareketi olduğunu ve bebek hareketiyle çok sık karıştırıldığını söyledi😊
Abdulzade melike70 16haftalıkken kıpırdamalar hiss etdim ama emin değildim, doktoruma sorduğumda evet hareketleri o demişti❤️
Tugce-K melike70 16. haftadayım hala hiçbir belirtim yok🙄🤷🏻♀️ ben de merak içindeyim ne zaman hissedicem diye
MorKelebek54 melike70 ben ilk gebeligim olmasina ragmen 16. Hadtada hissettim ama her gebelik farklidir bazilari 20. Haftasindan sonra hisseden de var benim gibi erken hissedende ama dedigim gibi her gebelik farkli ve vucut ile ilgili bi durum bu