Sevgi2023 Kizlar ben adet oldum ama kendimi garib hiss ediyorum kac gundut test yaptim boyle ama hemen cikmadi kaset testede boyleydi bu testlerin yanilma payi varmi??sizce nedir durum??
EceNaz26 Sevgi2023 erken gebelik testlerin yanılma payı oluyo yalancı pozitif verebiliyor en garanti kan verin. Resimde silik gördüm var gibi
Altin23 Sevgi2023 silik çizgi net bir şekilde görünüyor. Kendimç garip hissediyorum derken ne hissediyorsunuz mesela detay verir misiniz
EceNaz26 Ummhny erken gebelik testiyle 3 gün once öğrendim hepsi yanıltmıyor tabiki 2 3 tane yapip garantilemek lazım kan verilemiyosa
Sevgi2023 EceNaz26 evet ama daha oncede başima geldi 😔umitlenmek istemiyorum kan vermeden başka nasil ogrene bilirim??hamileliyi
Sevgi2023 EceNaz26 erkem gebelik testimi sipatişle ala biliyorum 10gube falan geliyor🙁burda en cok çubuk test var satişda kaseti bile zor buluyorum
EceNaz26 Sevgi2023 valla bildigim kadarıyla en net kan vermek, baska bilgim yok maalesef 🙁 regliniz ne zamandı
Sevgi2023 EceNaz26 kan veremiyotum maalesef adetim en son 7aralikta oldu ve 8aralikta adet gibi oldum kendimi halsiz uykulu iştahli krampli his edince test yapihim dedim ama boyle cikti🙁nr dusumucem bilemiyorum🤦🏻♀️Annem bana usdune gormeyle kaalmiş acaba dedim bende