Yasemincee26 ben de geldim🙋♀️ 40 yaşında ikizlere hamileyim. Bir tane 4.5 yaşında oğlum var. Zaten tüp bebekle hamile kaldım. Tam
12 hafta bir sürü hormon ilacı ve iğnesi oldum. Kan pıhtılaşmam olduğu için hergün kan sulandırıcı iğne oluyorum. 6 haftalıkken bulantı ve kusmalarım başladı. 18. Haftaya girdim hala devam ediyor. Öyle ki; günde 4-5 tane bulantı hapı içmeme rağmen hergün kustum be mutfağın önünden geçip kendi suyumu bile alamadım. Başlarda kanamalarım ve düşük tehdidim oldu. Evimde değil iş yapmayı kalkıp suyumu bile alamıyorum. Çok şükür gücümüz var da yardımcı tutabildik. Haftada 3 gün gelip yemeği temizliği o yapıyor. Kalanı da eşim. Deli dehşet bir kabızlık yaşadım.( çok şükür biraz geçti o durum ) bir de bugün hastalandım. Ateş, boğaz ağrısı, halsizlik, yaygın vücut ağrısı. Mahvoldum. Taşigardim tuttu. Nabzım 120 nin altına düşmüyor. Kalbimin atmasından uyuyamıyorum bile. Üstelik bebeklerim tek yumurta ikizi. Aynı kese içindeler. Sırf bunun için bile erken doğum riskleri var. Ben de güzel, sağlıklı gebelik geçirenlere çok ama çok özeniyorum. Maşallah diyelim onlara🧿