buket07 Kızlarrrr antalya şehir hastanesinde ameliyathaneler açılmış deneyimleyen varmı. Birde merak ediyorum sezeryanda yapıştırma mı oluyor yoksa dikiş mi devlet hastanelerinde ???
RM0 buket07 ben açılmadı diye duydum arkdşm orda çalışıyor ameliyathane açıkmış ama doğum olarak açık değil diye biliyorum
sevimuslu buket07 ben sorduğumda da dogumhaneler ve sezeryanlar açıldı dedi doktorum Serhat Altınkaya’ya gidiyorum bende, ama deneyimleyen varsa merak ettim odaları nasıl ebeler ilgili mi?
Sankus RM0 açılmış amaliyathaneleri sadece kadın doğumum açılmış dediler ben özel takipliyim iki gün önce şehir Hastanesi’ne gitdim memnun kaldım diğer devlet hastanelerine göre çok iyi
buket07 Sankus bende özel takipliyim ama bugun karar verdim şehir hastanesinde fatma elif eryılmaza gideceğim
buket07 Sankus mesajlaştım elif hanımla gel dedi ama bakalım ınsallah memnun kalırım. Sezeryan olacağım ilk sezeryanım yapıştırma olmuştu özelde. Acaba bunda dikiş mi oluyor
Sankus buket07 carsba özele gidicrm sorarım bakalım hangisi olucak estetikmi lazermi devletde estetik dikisti sordum bir iki haftaya net karar vericem nerde devam edeceğime
2cocukluanneee buket07 bende haftaya randevu aldim Tuğçe çimen arslandan özel takipliyim suan da ama doktorlar baya iyi gibi sanirim ameliyathaneleree açılmış