SenaBM Yarın itibariyle 3 trimestera giriyorum kızlar. Son 1-2 gündür sürekli gün ortası uykularım çoğaldı. 3. Trimesterda böyle mi oluyor ve beni daha neler bekliyor anlatabilir misiniz 😬😬
Safiye2 SenaBM geceleri bol bol lavaboya kalkarsın mide yanması çoğalıyor 😀 hareketleri uykudan uyandırıyor ve hareketleri daha sert oluyor 🤭
gizem-cbn SenaBM ödem, çatlaklar, uykudan uyandıran tekmeler :( bacak arası ağrıları, mide yanması :(
Busraakay_26 SenaBM uykuların çok olacak ama sana tavsiye bol bol uyu 😅 mide yanmaları nefes nefese kalma ödem çabuk yorulma ve tuvalet ☺️
Gizemd-01 071018 🤣 ben 28. Haftadayım. Ayağım şişmeye başladı bilhassa sol ayağım. Bazen de midem ağzıma geliyor yediğim şeylerin tadı ama çok nadiren :) çatlak henüz yok 😀
SenaBM Safiye2 ayy o lavabo beni öldürüyor az önce 1 saat kestirdim o kadar sıkışmışım ki yataktan kalkarken çok korktum kaçırcam diye😫😫
Gizemd-01 Safiye2 ben hala uyanmıyorum uykudan bide pek sert değil hareketleri . Ne zaman sertleşir :) 28. Haftadayız daha
Safiye2 SenaBM son zamanlarda daha çok oluyor bide bebiş kasılıyor çok sıkışınca 😔 36 haftalık oldum bende çok zorluyor
tugcesakzci SenaBM tuvalete çıkma sıklıkları, kramplar sancılar, artan mide yanması, ve gece uykusuzlukları çok yolun oluyor ben de nefes darlığı oluyor oturup kalkamıyorum kolayca 😂😂
Safiye2 Gizemd-01 benim 32. Haftadan sonra çok sertleşmeye başladı seninde yakında başlar bence hiç başlamasın 😀
Gizemd-01 Safiye2 bugün gittim doktora doktor da sordu hareketleri nasıl dedi pek hareketli değil dedim. 28+2 yiz. Aktif bir hareketlilik yok. 1360 gram şükür iyi dedi doktor.
1yenianne11 SenaBM ah ah geceleri sık sık tuvalete gitme ayakta azıcık fazla durunca çocuğun kasılması mide ekşimeleri mide yanmaları keza tuvalete sıkışıncada kasılmalar geceleri daha fazla kıpraşmalar sert tekmeler kilolu hamile kaldım ben bu kadar hissetmem dedim ama kızım saolsun rahat oturma yatma der gibi tekmeliyor 😂 ama günün sonunda en güzeli de zaman daraldıkça ona kavuşma hissi biran önce kucağına alma hissi Allah nasip eder kısmet olursa yarım 34 haftalığız bebişlerimizi sağ Salim kucağımıza alalım inşallah rabbim isteyene de tez vakitte nasip etsin 🙏🙏🫶🏻🫶🏻