ysmmnk 19.12.2018 çarşamba günü spinal sezaryenle oğlumu kucağıma aldım, iki gündür bi hayli yoğun geçiyor. Sorularınız varsa alabilirim, elimden geldiğince cevaplarım.
Elizveannesi ysmmnk öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Rabbim size bağışlasın 🤗 Spinal anestezi ile ilgili baş ağrısı, bel ağrısı vs gibi şikayetleri yaşadınız mı?
Zeycen ysmmnk canım ameliyathane nasıl geçti korktunmu. Benim şimdiden elim syağım titriyor o anı düşündükce
bulutunannesi33 Allah analı babalı buytmeyı nasıp etsın 🤲🏻 kış bebeı nasıl gıydırılıyor acaba deneyımlı anneyım fakt hıc kış bebegı buyutmedım 🙄 kac kat gydırdınız yanı aldıklarm yeter mı kurur mu skntılardayım
ysmmnk bulutunannesi33 alttan çıtçıtlı atlet giydiriyorum üstüne zıbın giydiriyorum yenidoğan penye yelek almıştım onu da giyiyor altına da ayaklı bi pijama giydirip müslin bezle sarıyorum, çocuk doktorumuz aynen böyle tavsiye etti canım.
ysmmnk Fhryhsn ameliyat sırasında sağ omzum ağrıdı ve hala ağrıyor geçmedi. Doktorum da anestezinin etkisi genelinin sağ omzu ağrır zaten dedi. Onun dışında tabi şu an ameliyat yerim sızlıyor ama şiddetli değil.
ysmmnk Elizveannesi çok tşk ederim Allahım herkesin yavrusunu korusun inşallah. Baş ağrım bel ağrım şükür hiç olmadı ki başımı bütün uyarılara rağmen çok oynattım. Sadece omuz ağrım var ama çok kötü durumda değil
ysmmnk Zeycen çok korktum titriyodum hatta girerken :( anesteziyi yaptılar sürekli ben hissediyorum deyip durdum ama hissettiğim şey sadece dokunuşlarmış. Acı ağrı vs yok. Korkmayın inşallah çok güzel geçer doğumunuz