Limonlukekkk Sepet beşik kullanıpta hiç mi memnun olan yok kızlar 😭 anne yanı park yataklar adi gibi duruyor daha şık bişi istiyorum sultan beşik tarzı ama kimse önermiyor siz ne dersiniz
Gozdecaner Limonlukekkk sultan sepet besikler o kadar kullanissizki hem yer kaplamada hemde ay açısından aynı zamanda gereksiz pahalı sepet beşiğimden aşırı memnunum klasik sepet beşik en azından çok hızlı uzadiklari için bundan sonra kullanacağım sağlam mdf çekmeceli beşik almıştım şimdi iki çocuk büyütüyor o beşik
071018 Limonlukekkk belli bir süre kullanıp daha sonra tekrar bir yatak alacak durumun varsa al😀 bebek tutunarak ayağa kalkmaya başlayınca yada büyüdüğü icin içinde rahat edemediği zaman yeni yatak arayışına gireceksin
Churcill Limonlukekkk ben büyük olanlardan kullanıyorum ama uzun süre gitmez heralde. Park yatak almıştım sepet beşik hediye geldi kış olduğu için onu kullanıyorum şu an cibinliği falan var diye iyi oluyor sıcak duruyor bebek içinde
Nnoktaa Limonlukekkk arkadaşım vermişti kullanırım diye. Bebeğim 14 günlük oldu hiç kullanamadım. Geri vercem arkadaşıma. Hem yer kaplıyor hem de bana kullanışsız geldi.
Limonlukekkk 071018 montessori de alıcam ama sepet beşiği anne yanı olarak kullanmak istediğimde yataktayken rahat koyamam bebeği