Busra_27_34_ Ayseldz ay kızımla şimdiki hamilelik çok farklı 6 7 ay boyunca kusmustum bunda daha bir kere bile yok henüz cinsiyet bilmiyorum ama bu çok farklı kızıma göre bakalım tutacak mı 😁bide yüzük falini denemiştim kızımda denemiştim tuttu bakalım bunda da tutacak mı Bide bizde yeni dillenmis çocuklara sorarlar kızım 22 aylık erkek diypr bakalım göreceğiz artık 😁
Ucarbabyy Ayseldz doğum yapacağım güne kadar sabah akşam kustum karnım sivriydi aşırı tatlı ve et yedim oğlum oldu
Amine_Sultan Ayseldz benim böyleydi sabahları hiç bulantım yoktu ama her akşam bulantıdan kafamı yastıktan kaldıramıyordum
Minikkapler1717 Nurdann iki kızımda öyleydi hatta bana yok doktor bilmiyor denecek kadar abartıya gidildi 🤣🤣
Ikimelekannesi_ Hurafeleri bilmem ama ilk gebeligimle alakası bile yok🤭🤭 5 yaşında bir kızım var şimdi de erkek çocuğuna hamileyim 35 haftalık olduk 🫠 mide bulantısından tutunda yeme içmeye kadar hersey farklı 🤭göbeğimin şekli ve kilo dağılımı da buna dahil 🤭😅
Fatih_ozlem56 Ikimelekannesi_ evet bende öyleyim 3 yaşında Bi kizim var şuan erkek bebeğe hamileyim iki hamilelikte çok farklı geçiyo
Ikimelekannesi_ Ayseldz kızımda doğurduğum güne kadar mide bulantısı çektim.ama şükür bunda 2 kere tek oldu🤭
Papatya123_ Ayseldz kızımda hamile olduğumu anladım gezdim eğlendim miğde bulantım olmadı tatlı istedi canım . Bu hamileliğim ağrılı sancılı yürüdüğümde yorulmalı nefes tıkanması ekşi tuzlu et türü şeyleri isteyerek geçiyor doktor erkek dedi kızımla hiç alakası yok hamileliğimin ama bence cinsiyetle alakalı değil diye düşünüyorum 🙂
Dygudamla81 Ayseldz kızımda hiç bulantı çekmedim miss gibide geçti hamileliğim şuan 2. Ye hamileyim cinsiyeti belli değil ama uyku ve bulantı çok fazlaydı ne çıkıcak görücez ☺️
lalc Busra_27_34_ çocukların hisleri doğru çıkıyor. Kızım 7 yaşında ve kız kardeş istemesine kadar her defasında erkek dedi ve detaylıda gerçekten erkek cıktı cinsiyeti .. hatta kızıma gebeyken de yeni dillenmiş bi cocuk kız demişti o da doğru tutmuştu
Busra_27_34_ Ayseldz saçınızın telini alyansiniza geçiriyorsunuz sonra göbeğinizin üstünde tutuyorsunuz yuvarlak dönerse kız düz giderse erkek 😁🤗deneyin bakalım
Ucarbabyy Ayseldz hep tuttu şimdi hamileyim yine aynı şeyleri yaşıyorum ama doktor kıza benzetti bakalım artık
Hcr41 zehraxglr canım limonu çok önermiyorlar ilk haftalarda. Hemşireler söylemişti tabi ben coraspinde kullanıyordum belkide o yüzden.