Beeyzanurr Kızlar bana bir çare bulun. Okyanus suyu, tuz, çörek otu buhari vs yapmadığım sey kalmadi burnum asla acilmiyor. Dayanamayip otrivine kullanıyorum ama o da zararli çözümü olan var mi
Yesilhome Beeyzanurr ben bunun çözümünü asla bulamadım 5.ci ayımdan beri çekiyorum maalesef 7 aylık oldum hala geçmedi hormonlara bağlı burun etlerin şişiyor ondan tıkanıyor dedi doktor
Gulsah-207 Beeyzanurr izotonik serum al eczaneden 5 ml de enjektör.5 ml izotonik serumu burnundan iğne ucunu çıkararak hızlıca sık başında öne eğik olsun sonrada aynısını diğer burundan yap
Pamuk Beeyzanurr 2 aydır otrivine kullanıyorum (doktor izni ile). Yoksa hayatım felç ne grip var ne bisey onu kullanmazsam ne uyku uyuyabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum.
EvinAslan Beeyzanurr Benimde aynı sorun var hamileliğin başından beri gece uyuyamaz hale geldiğimde burun bandı kullanıyorum ( breathe rigt ) doktora sordum hiç bi sakıncası yok ve işe yarıyor deneyebilirsiniz
Beeyzanurr Yesilhome gecenlerde su herkesin kapildigi salgina yakalandim 1 ay olacak hala burnumu acamadim 😱
Beeyzanurr Pamuk ya ben 5 6 kere kullandim bebekte sıkıntı olur yazmislar korktum bende salı günü soracağım doktoruma bende
black24 Maalesef aynı dert bende de var 4 aylık olduk geçmedi bide üstüne grip oldum çok kötü iyice tıkandım kbb ve doktorumun izniyle ortivine kullandım ama ona da 5 gün izin verdi bağımlılık vs yaptığı için, bugün bırakmam gerekiyordu ama dayanamayıp sabah yine sıktım
Pamuk Beeyzanurr Benim doktorum nazar alınan ilaçlar da sorun olmadığını söyledi.Ama her doktor ve her gebelik farklı.En doğrusu sormanız ve sizi çok iyi anlıyorum.Gecen gün dışarı çıkarken evde unutmuşum mahvoldum.