rumeysa_mom tatlibebegim_ oyyyy maşallah hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alın Allahın izniyle darısı tüm isteyenlerin başına 💜🌺😊
rumeysa_mom Bebelivekedili ayyy inşallah dediğiniz gibi yapıcam inşallah öneriniz için teşekkür ederim 🌸
rumeysa_mom turkan403 kişiden kişiye değişir ama ben ne kadar pcoslu birini görsem hep kilo almıştır etrafımda çok var
turkan403 rumeysa_mom eved eltim de öyle ama o regl olur bana da ya kist var ya pcoslusn dedi şüpe etm biraz hemşire de sordm normal diyo ama blmyom
Rozalii-67 rumeysa_mom onu ilk defa duydum genelde soğanı suda kaynatıp suyunu içiyorlar vücuttaki enfeksiyonu temizlediği için hamile kalmayı kolaylaştırıyor
rumeysa_mom Rozalii-67 yok ben ilk defa duymadım sarımsak yapan bile var o yöntem rahimde yumurtalıklarda ne varsa çektiği için daha iyimiş
Boncukk123 rumeysa_mom canım söktürücü etki eder illa ki ama bende bekarken cok agrım oluyordu kahverengi geliyordu akıntı gibi duruyordu 2 gun hic gelmiyordu ben bitki çayı içiyordum o beni söküyordu
rumeysa_mom Boncukk123 inşallah etki eder canım söktürücü biteli üç gün oldu bitki çayları kullanmadım daha ama deneyeceğim siz hangi bitkiyi içtiniz ben hayıt tohumu hemen söküyor diye biliyorum