zehmva_ naneliseker_ banada sabah 8 dedi 6dan gel dedi çok korkuyorum şuan bu güne kadar bişey yoktu içim sıkıştı herkes sohbet ediyor saati bekliyor beni dert götürdü aşırı korku sardı
066 zehmva_ korkma canım ınsallah hersey çok güzel gecıcek sakın gırelım sakınlestırelım kendımızı olabıldıgınce
naneliseker_ zehmva_ ya kıyamam 🥲 bende öyleyim ama bebegin sesini yüzünü düşünüyorum az telkin oluyor 🥲🧚♀️
066 naneliseker_ bende duş aldım ama sabah yine alırım herhalde yaa kuzum 1 hafta duş alamıcam nerdeyse yaa
066 naneliseker_ korkma olmaz canım ınsallah bana bır şakınlık çoktu şankı yaa cozeöedım vallaha telaş gıttı sankı
Ogretmenaannee 066 Ben de bugün 11de sezaryen olacağım ama kararsızlık yaşıyorum sadece nst sancım çıkıyor bu sebeple 37+3 daha erken mi diyorum… İkinci sezaryenim olacak. Allah hepimizin yardımcısı olsun🤲🏻 @naneliseker_
066 Ogretmenaannee Ogretmenaannee sezeryanda kesınse eğer canım olman mantıklı bence zaten gelısımını tamamladı bebişin sancın varsa doktorunda onerıyorsa ol
Midwife10 Ogretmenaannee bende 37+3 üm normalde planlı sezeryanım vardı perşembe ama akşamdır sancıdan duramıyorum bende bugün olacağım 😭
Ogretmenaannee 066 Evet kesin sezaryen sadece haftaya Pazartesi olacağına doktor sancıları görünce bugüne çekti🤔🤔🤔🤔 İyiyim aslında ama işte nst sonuçlarım iyi değil😀
066 Ogretmenaannee sancın varsa ol kuzum bence doktor daha ıyısını bılır bende ıyıkı bugun olucam aşırı çatı ağrım başladı mesela