Gulsah-207 bng_12345 aşırı bulantı kusma oluyordu ama 10.haftadan sonra yani bu hafta kusmalarım minimum ama bulantı hissi devam ediyor sizin
bng_12345 Gulsah-207 benim de sabahları çok öğürmem oluyor mide boş olduğu için safra kusuyodum şuan her gün Olmuyo ama öğürme hissi devam ediyo
Sedaork4 Gulsah-207 benimde 30 ekim 11+1 ama ultrasona göre 5 gün önden gidiyoruz allaha şükür 😍 doktoru cinsiyet tahmini yapan var mı?
Demojna Gulsah-207 benim de 31.10 sat.ultrasonda bebek büyük çıkıyor diye beş gün öne çekti Dr. Bulantılarin azalmasına seviniyorum bugünlerde,uyku hali devam, daha doğrusu uyumak isteme hali, çünkü uyumaya vakit bulamıyorum akşama kadar
Tugcetukez @“dhbetul” Benimde son adet tarihim 16ekim ikili tarama testine girdigimde 13+4tum testte girdiğimde doktor 14+1oldugumu söyledi siz böyle birşey yasadinizmi ?
Mucizemses Benimde 19 Ekim kızlar ben hiç kendimi hamile gibi hissetmiyorum ya hiç belirtim yok sizlerin nasıl Belirti olmadığı için de sürekli tedirginim
Evinuuu 34busra yok bana tahmin bile yapılmadı 12.haftada gittiğimde bende en garanti 17. Haftada gidecem tahmine gerek yok artık ☺️sağlıkla gelsinler bebisler 🌼🐞