Linnaella dml33 1250 hastane 1700 ile 1500 arası arzu hanım ikisine ayrı ödeniyor kuzum ben cıytde düşünmüyorum Ama
Linnaella Gulsennnnb nezaman ama ben 1150 ye yaptım Ortadoğu’da ıkı sene önce şimdi 2000 i geçiyır mus cıtynin kendı dr una gidince daha uygun oluyor bizim dr disaridan gelecek
Linnaella dml33 evet cmm yükselebilir dediler beynim gönlüm medicalden yana hastane olarak en iyi si o suanda kardeşim Ayşenur hanıma git diyor oranın eczanesinde çakışıyor ama arzu hanımı bırakmak istemiyorum
dml33 Linnaella evet esimin bi müşteriside medicaldr halkla iliskiler muduruyms medicalde dusunursnz medicalin doktorlari cok iyi falan demis esimede oda bana birakti kime gitmek istiosn rahat ediosn ona git dedi
Emlzkn Doktor dışardan gelince fiyat artıyor tabiki Yılbasından sonra fiyatlara bakmak gerek o halde Teşekkürler🤙🏻🤙🏻🤙🏻
Gulsennnnb Fvems günhan doluoglu on numara dr forum yasam da gulay hanim da ole ama evime cok yakin oldgu için gunhan bey yarin ins kese gorcez dua edin olr mu ilk gebeligim dusukdu :(