Busran Gzrilknur aynn ben çok memnunum ondan başkasına da hiç gitmedim bı defa acil işi çıktı Mehmet kağıtçı ya gittim ama hiç memnun olmadı resmen başından saldı beni sorularimida dinlemedi pek soru soranlardan değilim aslında sadece bazn aklima bbisy takılıyordu
Gzrilknur Busran bende Mehmet kaya yoktu mustafa katara gitmiştim. Moralimi alt üst etti. Kese vardı. Bebek yok sana şimdi hamilesin diyemem dedi. Dedim lanet olsun sana bidaha gelenin. Mehmet kaya ve murat sagün. Başka da gitmem kimseye.
ant2602 _kbranr_33 kese sağ tarafta olabilir benimde ilk andan itibaren sağda müthiş ağrı oldu dış gebelik mi yaşıyorum acaba dedim doktor kesenin sağda olduğunu onun etkili olduğunu söyleyince rahatladım
_kbranr_33 ant2602 ayy hamd olsun kendını kalbını duydum allah korusun allah acısını gostermesınn carsanba detaylı ulturasona gozukecem gıttım hastaneye bı sorun yok dedı aşadan batma oluyor hem rahımım hemde popom o nıye acaba
ant2602 _kbranr_33 Rahime baskı ilk zamanlar bende çoktu hatta çok korktum şiddetli şekilde zorlanma oluyor normal yani ondan korkma popoya baskı yaşamadım. Belki hemoroid olabilir kabızlık varsa onunla alakalı olabilir
_kbranr_33 Minikshii yook valla canım ben beklemıyorum bıle okdarda kalabalık degıl memnunum suanlık bı sorun yok 😊
Merveatay Ayse1 detaylı ultrason için tıp fakultesine mi gittiniz acaba. Ben de doktor arıyorum yardımcı olur musunuz