dml33 Sakirtugce33 bnde iyi hissetmiorm usuyorum halsizim midem agrio gaz sancisi var sabahtan beri evi bile zor toparladim senin neyin var cnm 🙄
NeslihanOner dml33 Sakirtugce33 ay benim de halsizliğim hiç bitmiyo ne zaman enerji dolu olacaz biz. Öğlene kadar uyuyorum ama şimdi yine uykum geldi akşam yine geliyo evin içinde hiç bi şey yapasım gelmiyo yemek bile 😞
Sakirtugce33 dml33 benim de başım dönüyor agrıyor midem bulanıyor halım hiç Yok sana da gecmıs olsun cnm
Sakirtugce33 dml33 büyük olan idare ediyorda onun da dersleri yoğun küçük bugün pek uyumadı belkı ondan halsiz lestim yatamıyorum ki 🥺🥺😌
Sakirtugce33 NeslihanOner yat dinlen cnm bana zor oluyor iki çocuk ev bide ben normalde bu kadar halsiz değildim bugün nolduysa basım kalkmıyor şimdi sağlık ocaına gidecem gözüm kesmiyor 😒
Sakirtugce33 dml33 bende iyiyim aynı uğraşlar 😊😊aklıma bişey geldi imom buldun mu ben içiyorum benim bebiş geri di 5 gün şimdi 1 hafta ileri çıktı balık yağı bebeğe kilo aldırıyor
dml33 Sakirtugce33 bugun almis esim canim yeni ictim.bnde bana baska bir balik yagi verdi bulunmuyo o ya ilk aldigimdada baya bi aradik bu cabuk bulunuyo sanirim 😀
dml33 Sakirtugce33 bu aralar cok giremiorm internete cnm burda alt yapi calismasi varmis intenet icin yilbasindan beri kestiler telefondakide bitti esim geldikce onun intenrtini aciorm 😀ondan gec görüp yaziorm cnm
Emlzkn Sakirtugce33 ben 3aydır kullanıyorum Cok memnunum Bebegin gelişimini cok etkiledi İştahım olmamasına ragmen bebek iyi büyüyor Yarın randevumuz var bakalımmm
Sakirtugce33 dml33 bende pek girmedim kızın son yazılıları ders calısıosss yoğun bir şekilde ☺️Arada giriyorum yarin kontrol var dimi haber verr😍😍hem renkli iste hem cinsiyeti söyleşin artık 😀